Slappt med stil



Skönt att det finns slappa kläder som man ändå kan se bra ut i. Här är några snygga plagg från Zara som jag gärna hade haft på mig!

Ice



Hade en liten photoshoot med Alex i förra veckan.

Mysig kväll

Hade en mysig kväll med Alexponken igår. Började med god mat hemma som Alex gjort. Sen tog vi bussen in till stan och satte oss en stund på Viggos för lite öl och vider. Sen biljard! Men när vi var på väg att gå hem tänkte vi att kvällen inte kunde sluta än, så jag bakade en kladdiskakis mitt i natten :)


Några dåliga mobilbilder från kvällen.

Godnatt?

Brukar i vanliga fall inte lägga mig innan kl 2 och somnar oftast inte förrän vid kl 3. Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och se på film, så får vi se vad klockan är när jag börjar bli trött.
Imorgon ska jag in till stan och strösa runt. Sen på kvällen börjar hårdträningen med dansen inför ett stort event! Mycket spännande! Hoppas bara mina revben inte går helt sönder. Fortfarande ont efter den dumma hostan jag haft i över tre veckor..

Lockade håret med min julklapp i brist på annat under kvällen.

Godnatt på er! Nu ska jag se film..

Stor garderob

Jag är i väldigt stort behov av en större garderob. Den jag har här hemma är ALLDELES för liten. Den är full efter att jag fyllt den med ungefär en fjärdedel av alla mina kläder. Men så har jag ju inte världens största rum heller, så det är ingen jätte som får plats här. Men en större ska jag ha i alla fall..

Den här är ju lite av en drömgarderob..

Men den är ju nästan större än mitt rum..

Zara byxor


Byxor från Zara. Är riktigt sugen! På rea nu dessutom.

RSS 2.0